

قطعات و اجزای صندلی اداری
- مبلمان اداری پرشین
- 4 دیدگاه ها
معرفی قطعات و اجزای صندلی اداری
در این بخش علاوه بر معرفی اجزا و قطعات صندلی اداری به نحوه عملکرد و اهمیت هر یک از آنها خواهیم پرداخت. صندلیهای اداری از اجزای زیر تشکیل شدهاند:
- مکانیزم
- جک
- پایه
- چرخ
- پشتسری
- دسته
- پد دسته
- پوشش جک
- پشتیبان کمری
همچنین مشاهده کنید: صندلی کنفرانسی + 36 ماه گارانتی
مکانیزم صندلی اداری
مکانیزم قسمت اصلی و مکانیکی صندلی اداری را تشکیل داده و موظف است صندلی را به جک و پایه صندلی متصل کند. مکانیزم بر اساس نوع صندلی و کاربری آن انتخاب میشود و به صورت تک منظوره و چند منظوره وجود دارد. این قطعه برای این است که کاربر تنظیمات صندلی را با توجه به اصول ارگونومی و براساس راحتی خود تغییر دهد. دیگر وظایف مکانیزم صندلی عبارتست از: تنظیم زاویه پشتی صندلی، پایین و بالا رفتن جک صندلی و قرار گرفتن صندلی در زوایای مختلف. مکانیزم صندلی اداری شامل انواع زیر میباشد:
- مکانیزم هماهنگ: پشتی و کفی صندلی را همزمان تنظیم میکند.
- مکانیزم تماس دائم: حرکت پشتی صندلی را تنظیم میکند.
- مکانیزم زانویی: در وسط نشیمن نصب شده و احساس خوبی را برای کاربر هنگام نشستن فراهم میکند.
- مکانیزم کنترل وزن: مقاومت صندلی را افزایش یا کاهش میدهد.
- مکانیزم تعادل بدن: با توجه به وزن فرد زاویه مناسب را تنظیم میکند.
- مکانیزم پشتیبان کمر: به منظور حمایت از کمر کاربر هنگام نشستنهای طولانی مدت مورد استفاده قرار میگیرد.
جهت مطالعه بیشتر درباره انواع مکانیزمهای صندلی اداری به مقاله آشنایی با انواع مکانیزمهای صندلی اداری رجوع کنید.
جک صندلی اداری
از دیگر قطعات به کار رفته در صندلی اداری جک است که بین پایه و کفی صندلی قرار داده شده و از آن جهت بالا و پایین بردن صندلی اداری استفاده میشود. با استفاده از این قطعه کاربر میتواند ارتفاع صندلی را با توجه به قد خود تنظیم کرده و با راحتی بیشتری به امور کاری خود بپردازد. جک صندلی اداری انواع و کیفیتهای متفاوتی دارد. به همین خاطر شما در بازار با قیمتهای مختلفی از این قطعات مواجه میشوید. دقت کنید تعویض جک صندلی اداری هزینه بر است بنابراین هنگام خرید نوع مرغوب آن را انتخاب کنید و مطمئن شوید که دارای گارانتی باشد.
پایههای صندلی اداری
همانگونه که میدانید یکی از اجزای صندلی اداری که باعث حرکت آن میشود پایه چرخ دار است که معمولا به صورت پنج پر موجود است. جنس پایههای صندلی متنوع بوده وغالبا از سه نوع فولادی، آلومینیومی و پلی پروپیلن ساخته شده است. پایه صندلی به انتهای جک متصل است و هنگام تعویض پایه معمولا جک نیز تعویض میشود.
چرخهای صندلی اداری
برای اینکه صندلی اداری قابلیت حرکت داشته باشد و کاربر به سهولت بتواند به اطراف حرکت کند از چرخ استفاده میشود. این چرخها به پایههای صندلی متصل هستند و با توجه به جنسهای مختلفی که دارند انتخاب شده و مورد استفاده قرار میگیرند. چرخ صندلی نرم، سخت و چرخهای جفت از انواع مختلف چرخ صندلی اداری به شمار میروند.
پشت سری صندلی اداری
یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده صندلی اداری که هنگام خرید باید به آن توجه کنید پشت سری است. کاربران ساعات زیادی را روی صندلی میگذرانند و بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به گردن درد و کمر درد قرار دارند. پشت سری که از جنس فوم سرد یا گرم است باعث میشود کارمندان برای مدت کوتاهی هم که شده گردن خود را در وضعیت ریلکس قرار داده و از خستگی آن بکاهند. در صندلیهای اداری ارگونومیک، این قطعه نیز قابلیت تنظیم ارتفاع دارد و شما میتوانید براساس قد خود آن را تنظیم کنید.
دسته صندلی اداری
اگر دستههای به کار رفته در صندلی اداری استاندارد باشد از خستگی کاربر میکاهد و احتمال ابتلا به گردن درد و کمر درد کاهش پیدا میکند. برخی از صندلیهای اداری این قابلیت را دارند که دسته آنها مطابق با راحتی کاربر تنظیم میشود و بدین ترتیب از خستگی دست کاربر نیز کاسته میشود.
پد دسته صندلی اداری علاوه بر اینکه طبق اصول ارگونومی راحتی بیشتری را برای کاربر فراهم میکند باعث زیبایی صندلی نیز میشود. دسته نیز مانند سایر اجزای صندلی اداری انواع مختلفی دارد که از قرار زیر است:
- دسته صندلی حلقهای
- دسته صندلی T شکل
- دسته صندلی قابل برداشت
پوشش جک صندلی اداری
این قطعه به عنوان محافظت کننده از جک صندلی به کار میرود و از آن در برابر انواع آلودگیها، گرد و خاک و انواع آسیبها جلوگیری میکند. بدین ترتیب باعث افزایش طول عمر صندلی اداری نیز میشود.
پشتیبان کمر
یکی دیگر از قطعات صندلی اداری پشتیبان کمری میباشد که از کمر کاربر هنگام نشستن طولانی مدت روی صندلی حمایت کرده و از وارد آمدن فشار به گردن و ستون فقرات کاربر نیز جلوگیری میکند. این قطعه نیز مانند سایر اجزای صندلی اداری از قابلیت تنظیم ارتفاع برخوردار است.
قطعات و اجزای صندلی اداری در انواع و کیفیتهای متفاوتی در بازار موجود هستند و بر همین اساس نیز با قیمتهای مختلف به مشتریان عرضه میشود.
همچنین مشاهده کنید: خرید صندلی مدیریتی + 36 ماه گارانتی
هنگام خرید صندلی اداری به چه نکاتی باید توجه کرد؟
- توجه داشته باشید صندلی که انتخاب میکنید حداقل دارای دو مکانیزم تنظیم ارتفاع و تنظیم پشتی صندلی باشد تا پشتیبانی خوبی از ستون فقرات شما به عمل آید.
- اگر خرید صندلیهای اداری گران قیمت برایتان مقدور نیست بهتر است صندلیهای ارگونومیک برای محیط کار خود تهیه نمایید تا سلامتی جسمانی شما در حین کار تضمین شود.
- مورد بعدی اینکه کیفیت قطعات به کار رفته در صندلی اداری مانند مکانیزم، جک و فوم را نیز مدنظر قرار دهید. زیرا در صورتی که این قطعات از کیفیت خوبی برخوردار نباشند نیاز به تعمیر و هزینه مجدد دارند.
- صندلی ارزان نخرید. صندلیهای اداری که در آنها قطعات نامرغوب به کار رفته است ممکن است قیمت نسبتا پایینتری داشته باشند. اما توجه داشته باشید که با چندین بار استفاده و نشستن روی صندلی، قطعات به دلیل کیفیت پایین فرسوده شده و نیاز به تعویض پیدا میکنند و مجدد باید هزینه کنید. البته گران بودن صندلی همیشه دلیل بر کیفیت بالای آن نمیباشد و شما باید شناخت کافی نسبت به اجزای صندلی داشته باشید و با آگاهی صندلی اداری مورد نیاز خود را خریداری نمایید.
همچنین مشاهده کنید: صندلی ارگونومیک چیست؟
سخن پایانی
اگر شما هم قصد خرید مبل اداری و صندلی اداری دارید، میتوانید با مراجعه به سایت مبلمان اداری پرشین با انواع محصولات ما و مشخصات آنها آشنا شده و با ارزیابی انواع صندلی اداری متناسب با نیاز خود بهترین گزینه را انتخاب نمایید. کلیه صندلیهای ما طبق اصول ارگونومیک ساخته شده و قطعات به کار رفته در صندلیها نیز درجه یک و مرغوب میباشد. با خرید از ما خیالتان از بابت کیفیت و گارانتی محصول آسوده باشد. جهت دریافت اطلاعات و راهنمایی بیشتر با مشاورین ما در ارتباط باشید.
سوالات متداول
قیمت قطعات صندلی اداری چقدر است؟
هر یک از اجزای صندلی اداری قیمتهای متفاوتی دارند و به عوامل مختلفی مانند مدل قطعه، برند سازنده، نوع قطعه و کیفیت آن بستگی دارد.
تعویض قطعات صندلی اداری شامل چه خدماتی میشود؟
خدمات تعویض قطعات صندلی شامل تعویض جک صندلی، پایه، مکانیزم صندلی، دسته و پشتی صندلی اداری میشود.
هزینه تعویض قطعات صندلی اداری به چه عواملی بستگی دارد؟
هزینه تعویض اجزای صندلی بستگی به این دارد که کدام قطعه دچار خرابی شده است. خرابی جک صندلی، پایه، مکانیزم صندلی، دسته و پشتی صندلی دارای قیمتهای متفاوتی هستند.
4 دیدگاه در “قطعات و اجزای صندلی اداری”
سلام وقت بخیر، مطالب آموزنده ای بود توصیه می کنم که حتما تا انتها خوانده شود. یک خواهشی داشتم اینکه در مورد تعمیر و نگهداری همین قطعات صندلی اداری نیز یک وبلاگ منتشر کنید.
سلام امیر حسین جان، ممنون از کامنتتون، بله حتما نظر شما در اولویت کاری قرار میگیرد.
کاش یکم بیشتر در مورد انواع مکانیزم های صندلی صحبت میکردید!
سلام روز بخیر، مجید جان وب سایت مبلمان اداری پرشین یک وبلاگ تخصصی و مجزا در این مورد منتشر کرده که لینک صفحه مذکور را برات میزارم:
https://mobl-persian.ir/administrative-information/types-of-office-chair-mechanisms/